Communicatie                   >>      Storytelling

bold_huisstijlelement1.png

Communicatie is een van de belangrijkste organisatorische vaardigheden die bepalend zijn voor het succes van een onderneming. We geloven dat in dit tijdperk, waar vooral jongeren oververzadigd zijn met informatie via sociale netwerken, we een van de sterkste en oudste communicatiemiddelen moeten gebruiken om de boodschap van circulaire economie duidelijk te kunnen maken: verhalen.

 

Daarom verkoopt ons team geen materialen, maar verhalen, want dat is steviger dan lijm of eender andere grondstof. 

Onze missie is om informatie over circulaire economie op een meer plezante en minder droge manier aan een groter publiek te presenteren.

 

bold_huisstijlelement1.png

Voor duizenden jaren heeft de mens kennis, cultuur, normen en waarden van generatie tot generatie overgeleverd aan de hand van verhalen. Daarom dachten we ook om aan de hand van een verhaal Vlaanderen meer te vertellen over de circulaire economie. Als format dachten we aan boeken, want  boeken zijn tijdloos. Andere duurzame ideeën zijn via proza wereldwijd verspreid, met misschien wel Rachel Carson's "Dode Lente" (Silent Spring) als meest bekende voorbeeld. Vooral science fiction heeft al vele generaties van uitvinders en creatievelingen doen nadenken over bepaalde problemen en ideeën. Daarom besloten wij om een circulaire roman te schrijven.

Je kan ons eerste boek "Als Meubels Konden Spreken" tot 8 november 2019 in voorverkoop bestellen: 

https://nl.ulule.com/bold-branders/

bold_huisstijlelement1.png