​Wat als meubelstukken konden praten?  Een ouder meubel heeft karakter en een verhaal, dat maakt tweedehands meubilair net zo speciaal. Ook wanneer je niet weet wat de geschiedenis van je meubilair is, kan je er bij verzinnen wat je maar wilt. Wij, Bold Branders, lieten ons gaan bij deze Pink en Brown Furnies die we voor enkele dagen uit de kringwinkel van Antwerpen adopteerden Aangezien we ook niet in het verleden moeten plakken, voegen we ook nog een klein weetje over de circulaire economie toe - want dat is pas de toekomst.

Pink Power Ranger

Je zou dat niet zeggen van mij, omdat ik er nogal stijfjes uitzie. Maar van al mijn kotgenoten heb ik toch het grootste uithoudingsvermogen. Heb je mijn figuur al gezien? Wel ja, ik ben een echt kotbeest.Ik was een echt kotbeest.

 

Samen met Raf, Emilie, en vele andere kotgenoten hielden we vele feestjes. Vooral de Bicky Burger Party's waren legendarisch. Andere kotgenoten zoals Keukentafel bezweken al na drie feestjes, maar ik heb er nu toch al dertien op mijn teller staan. Maar oh wee, wanneer tante Josefien, tante Lief en tante Hilde op bezoek kwamen. Dan pas werd mijn uithoudingsvermogen uitgetest!

chair.jpg