Allo Tokio, hier ‘Madame Circule’

Alleen is het niet Tokio persé dat ik aanspreek. Ik lanceer deze blog voor iedereen in het digitaal universum in de hoop dat iemand het op pikt, maar ik heb nu geen idee wie dit allemaal zal lezen…. Misschien spreekt dit Vlamingen in Tokio aan. Ik Ik hoor je al denken dat ik aan Azïe denk, want ‘ ja met het Coronavirus en zo…’ Maar nee nee, daar heeft het niets met te maken. Misschien zit Japan in mijn hoofd, omdat een andere Bold Brander daar haar doctoraat tot een goed einde probeert te brengen.


Waarom ‘Madame Circule’?

Dat vertel ik later wel eens. Nu is dit nog een geheimpje dat dicht bij mijn hart blijft liggen, om uit te broeien tot iets moois.


Wat mag je verwachten?

Hersenspinsels van een midlifer die bezig is met circulaire economie, creatief wezen, kids en gezin, werk en thesis… Standaard dus.


Op ons laatste etentje stelden de andere Bold Branders voor dat ik eens zou vertellen wat ik allemaal ontdekt heb. Vermits ik niet zo een jonge spring in ‘t veld ben zoals de andere Bold Branders, kan ik me soms verliezen in euforie als ik iets nieuw ontdek via een App of als ik bijvoorbeeld een schapje eigenhandig zaag met een grote machine. ☺

Dat zijn uiteindelijk zaken waar ik me regelmatig in kan verliezen, ook om zo iets te vinden en er aan uit te geraken. Er is een verschil tussen de digitale generatie en ik, duidelijk van vóór deze periode. Ik moet over die dingen NADENKEN, en zelfs daarna geraak ik er niet altijd uit.


Toen ik thuis kwam en dit idee van bloggen vertelde, zei mijn dochter direct: ‘Oh, mag ik dan ook onder jouw naam bloggen?’

‘Euh, neen… dat is niet de bedoeling.’ En om het nog fijn te maken voor de dochter: ‘Maar jij mag dan Madameke Circule zijn!’ ☺ Ze zag het meteen zitten. Dus met een beetje geluk kan je binnen een tijdje lezen wat een 13 jarige (tegen dan toch) van al die circulaire dingen denkt. Ik heb er het volste vertrouwen in.


Benieuwd wat het gaat brengen, start ik graag met het eerste stuk.


Veel liefs,

Madame Circule

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven