Bold Branders zijn vier gemotiveerde vrijwilligers; Eva, Ingrid, Elke en Wendy. We leerden elkaar kennen tijdens de eerste bootcamp van Vlaanderen Circulair in 2017 in Antwerpen. Tijdens deze week kregen wij de uitdaging om een project te schrijven voor de eerste open call van Vlaanderen Circulair, zo ontstond het project Bold Branders.

Ieder van ons heeft op zijn eigen manier ervaring en expertise binnen de circulaire economie. Dagdageljks zijn wij bezig met een job, een doctoraat, een opleiding en combineren dit nog met ander vrijwilligerswerk of andere hobby's.

Visie en Missie

Communicatie is een van de bouwstenen van elke circulaire onderneming. In deze tijd van oververzadiging van kennis, informatie en inputs willen we onderzoek voeren naar en gebruik maken van een van de oudste communicatiemiddelen om burgers en consumenten (terug) te verbinden met materialen en producten zodat ze er duurzamer mee zouden omspringen. 

We willen de materialen en producten van kringwinkels en andere circulaire partners in “een ander licht” steken, letterlijk en figuurlijk, zodat ze aantrekkelijker worden voor (nieuwe) consumenten, maar hen ook uitnodigt om anders naar hun eigen materialen en producten te gebruiken. 

Bold in de media
Bold branders.jpg